Classic Deluxe 90 Dual Fuel Blue Brass-Falcon-A Printen 

Classic Deluxe 90 Dual Fuel Blue Brass Trim EUTrouw blijvend aan de vormgeving van de Classic, biedt de Deluxe serie tal van innovatieve en up-to date functies. Deze serie beschikt over een ultra-chique vormgeving die de collectie zeer aantrekkelijk maakt voor mensen met een meer klassieke smaak. De Classic Deluxe wordt geleverd in drie afmetingen en is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren.


Een van onze populairste collecties, de superranke Classic Deluxe is verkrijgbaar in een breder assortiment maten dan de Classic en heeft ook nog eens extra functies voor een nog betere kook- en culinaire ervaring.

Maten voor elke keukenindeling

Hoe groot of klein uw keuken ook is, er is altijd wel een Classic Deluxe fornuis dat past; u kunt kiezen uit 90cm, 100cm en 110cm breed. Dan is er ook nog een onderscheidend kleurenpalet met tinten in dezelfde kleur als uw keukenkastjes of juist in een contrasterende kleur. Kies voor één van onze meer traditionele kleuren (Cranberry, Black, Cream, White) of laat uw fornuis eruit springen met Olive Green, British Racing Green, Regal Blue of Royal Pearl.

Kookcombinaties

Gas/elektro is de populairste optie omdat u er op twee manieren van kunt profiteren: een snel reagerende gaskookplaat en de flexibiliteit en gelijkmatige warmteverdeling van een elektrische oven. Als u geen toegang tot een hoofdgasaansluiting heeft, maar toch van de voordelen van gas wilt profiteren, dan kunnen al onze gas/elektro-apparaten in LPG (Liquid Petroleum Gas) worden omgezet. Als uw voorkeur naar een keramische kookplaat met elektrische oven uitgaat, dan profiteert u van supersnelle opwarmtijden en een eenvoudig te reinigen oppervlak. Waar echter steeds meer mensen voor kiezen is inductie; het is snel, controleerbaar en zeer zuinig in energie. Het beschikt ook nog eens over tal van veiligheidsfuncties waardoor het een uitstekende keuze voor gezinnen is.

Modellen: 110cm / 100cm / 90cm
Kookplaten: Gas / Inductie / Keramisch
Algemeen
Aansluitwaarde 8600 W
Aantal ovens 2
Breedte 90 cm
Diepte 60,8 cm
Energieklasse A
Fornuistype Gemengd
Hoogte 90,5 cm
Kleur Gloss Black
Extra
Opbergvak
Kookplaat
Aantal kookzones 6
Kookplaat grill
Type kookplaat Gas
Warmhoudplaat
Wokhouder
Oven
Brandstof oven 1 Elektrisch
Energieklasse oven 1 A
Energieverbruik per cyclus (conventioneel) 1,08 kWh
Energieverbruik per cyclus (hetelucht) 0,91 kWh
Inhoud oven 1 73 L
Ovenverlichting
Sudderoven
Type oven Multifunctie elektrisch
Oven 2
Brandstof oven 2 Elektrisch
Energieklasse oven 2 A
Energieverbruik per cyclus (hetelucht) 0,8 kWh
Inhoud oven 2 67 L
Type oven 2 Hete lucht
  • €3.549,00
  • Excl. BTW: €2.933,06
  • 2 jaar waarborg
  • Gratis levering

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten bevat

Tags: Classic Deluxe 90 Dual Fuel Blue Brass, Classic Deluxe, Falcon, Fornuis,

>
Loading...
Loading...