L82470BI-AEG Printen 

-32%
Met deze wasmachine kunt u enorme ladingen wassen en erop vertrouwen dat elk kledingstuk perfect gewassen wordt. Dankzij de extra grote capaciteit wast u de hele boel tegelijk. Met de unieke geavanceerde wastechnologie wordt de hele lading snel nat, waardoor het wasmiddel gelijkmatig wordt verdeeld. Het is de meest efficiënte manier om onberispelijke resultaten te boeken.

Hedendaagse keukens zijn multifunctionele ruimtes waar we vaak op hetzelfde moment koken, reinigen en wassen - terwijl ze elegant en netjes blijven. Deze nieuwe ingebouwde wasmachine kan 7 kg kleding per cyclus aan en past naadloos en onopvallend in elke keuken.

Deze wasmachine is beoordeeld met A+++ voor energie-efficiëntie. Deze wasmachine is dus 30% energie-efficiënter in vergelijking met de standaard klasse A-wasmachines. Nog belangrijker is dat dit geen invloed heeft op de reinigingsprestatie en dus geweldige reinigingsresultaten levert met een minimaal energieverbruik.

De inverter motor werkt niet alleen heel stil, maar zorgt er ook voor dat de rest van het toestel minder geluid produceert. De uitstekende stabiliteit en een kleinere hoeveelheid onderdelen verminderen de geluidstrillingen, voor een gegarandeerde stille werking en een verlenging van levensduur van het hele toestel.

Het LCD-scherm van deze wasmachine biedt optimale controle over de precieze temperatuur en de zwiersnelheid. U bent er dus altijd zeker van dat uw kleding in precies de goede condities wordt gewassen.

Deze was-droogcombinatie beschikt over het AquaControl-systeem, om u te beschermen tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het preventiesysteem tegen overstroming zorgen ervoor dat er geen water lekt. Mocht er toch een lek zijn, dan brengt de alarm- en waterdetectieschakelaar in de gesloten basis u hiervan meteen op de hoogte, zodat u de situatie meteen onder controle hebt.
Aanbieding geldig tot en met: 30/06/2017
  • €1.199,99
  • €819,00
  • Excl. BTW: €676,86
  • 2 jaar waarborg

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten van hetzelfde merk bevat
Loading...
Loading...