SBSef 7242-20-Liebherr-A++ Printen 

Side-by-side SGNef 3036 + SKef 4260, H : 185cm, A++, , EdelstaalFrontLiebherr koppelt een 381 liter koelkast aan een 253 liter vrieskast. Het resultaat is een 121 cm breed side-by-side voorraadcentrum met edelstalen deuren in energieklasse A++. Dankzij NoFrost hoeft u het vriesdeel nooit meer te ontdooien en alle GlassLine plateaus in het koeldeel zijn om de 4 cm te verstellen. Gezinsflessen frisdrank van 2 liter en de melkverpakkingen van 2 liter passen veilig in de verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem.FrostControlNa een stroomstoring wordt in het display nA getoond, gevolgd door de hoogste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschatten.DuocoolingMet de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.FrostSafe

De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

SuperFrost automaat (hoeveelheidgestuurd)

De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen. 


Algemeen
Breedte 121 cm
Diepte 63 cm
Hoogte 185,2 cm
Totale netto inhoud 634 L
Type Side-by-side
Koelen
0°C vershoudzone
Netto inhoud koelkast 381 L
Super koelen
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A++
Geluidsniveau 43 db(A)
Jaarlijks energieverbruik 359 kWh
Uitrusting
Afwerking Inox
Alarm bij geopende deur
Bediening op afstand
Extern display
Ijsmaker
LED-verlichting
Omkeerbare deuren
Waterdispenser
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 24 uur
Invriescapaciteit 20 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 253 L
No Frost
Super invriezen
  • €2.399,00
  • €2.279,00
  • Excl. BTW: €1.883,47
  • 5 jaar waarborg
  • Gratis levering

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten bevat

Tags: sbsef 7242-20, liebherr, koelkast vrijstaand

>
Loading...
Loading...