SMI88TS36E-Bosch-A+++ Printen 

Integreerbare PerfectDry vaatwasser - 81,5 cm hoog - HomeConnect - inox.8 programma's, 6 speciale functies, 7,5 l, Zeolith, timer, 42 dB, VarioFlexPro-korven, lade Pro, RackMaticHomeConnect: je toestel via je smartphone of tablet van op afstand sturen en bewaken en zo je leven heel wat gemakkelijker maken – en uiteraard bereik je perfecte resultaten.AquaStop: Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch.Glazenrek: Deze unieke korf voor glazen met een lange steel is speciaal ontworpen voor Bosch-vaatwassers met een VarioFlex-, VarioFlex Plus- of VarioFlex Pro-korfsysteem. Hij houdt wijn- en champagneglazen met lange stelen stevig op hun plaats terwijl de machine ze grondig reinigt. De korf biedt plaats voor vier glazen met lange steel en kan eenvoudig in de onderkorf worden bevestigd. De kantelbare houders houden de glazen perfect op hun plaats terwijl het vernieuwde en verbeterde Glass 40°-programma ze perfect schoon maakt. De nieuwe GlassSecure-korf van Bosch – aanbevolen door SCHOTT ZWIESEL.Glass 40°-programma: Het nieuwe Glass 40°-programma maakt glazen, bijvoorbeeld uit hoogwaardig kristal, voorzichtig schoon en droog en geeft ze een stralende glans. Dit is mogelijk dankzij lagere temperaturen, aanpassing van de temperatuur van het spoelmiddel en een langere droogtijd. Glanzend schone glazen zonder droogvlekken: het bewijs voor een grondige, behoedzame reiniging.Zeoliet-technologie: Dankzij de meervoudig bekroonde Zeoliet-technologie kunt u nog meer water besparen met stralend schone droogresultaten. Bij het droogproces wordt zeer weinig energie verbruikt, waardoor u ook op dit punt veel bespaart: het laagste energieverbruik in de beste energie-efficiëntieklasse A+++, of zelfs 10% minder. Het geheim achter deze besparing is het natuurlijke mineraal Zeoliet. Het herstelt zichzelf na iedere wasbeurt, gaat net zo lang mee als de machine zelf en hoeft nooit vervangen te worden.Automatische programma's: Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en bespaart u water en energie.


Voor u moet alles even onberispelijk werken als het eruitziet. Dat u dergelijke hoge eisen stelt, is in uw huis te zien – het is tot in het kleinste detail doordacht en hoogwaardig ingericht. Daarom overtuigen ook uw huishoudtoestellen met hun buitengewone kwaliteit en eersteklas design.

Vanaf nu biedt uw woning u geavanceerde nieuwe mogelijkheden – dankzij de Home Connect-functie. Bedien uw huishoudtoestellen moeiteloos op afstand, en houd te allen tijde een oogje in het zeil. U krijgt ook continu toegang tot alle digitale gebruiksaanwijzingen en tot handige tips die u het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken – met uiteraard perfecte resultaten.
Algemeen
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 57,3 cm
Nishoogte (max) 81,5 cm
Nishoogte (min) 81,5 cm
Type Integreerbaar
Milieuvriendelijkheid
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 0,73 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Jaarlijks energieverbruik 211 kWh
Jaarlijks waterverbruik 2100 L
Waterverbruik per cyclus 7,5 L
Programma's
Aantal afwasprogramma's 8
Aantal temperatuurinstellingen 6
Eindsignaal programma
Type eindsignaal Akoestisch
Uitgestelde start
Uitvoering & Design
Aantal bestekken 13
Bediening op afstand (WiFi)
Besteklade
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Veiligheid
Waterstop
  • €1.289,99
  • €765,99
  • Excl. BTW: €633,05
  • 2 jaar waarborg

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten bevat

Tags: SMI88TS36E, Serie 8, Bosch, Vaatwasser inbouw, Vaatwasmachines inbouw, Inbouwvaatwassers

>
Loading...
Loading...