SMP 9010 C/NE/IXL-Whirlpool Printen 

InductiekookplaatFLEXIFULLDe inductiekookplaat wordt één groot kookoppervlak, gemakkelijk te gebruiken. Potten en pannen van elk formaat kunnen overal op het volledig flexibele oppervlak worden neergezet.SMARTSENSE PREMIUMOntdek 63 kookcombinaties. Met het nieuwe 6TH SENSE ondersteunende koken wordt u stap voor stap begeleid naar heerlijke gerechten.SMARTSENSEDe intelligente 6TH SENSE sensoren controleren en passen automatisch de temperatuur en de kooktijd aan op basis van uw selecties, voor elke keer opnieuw een perfect resultaat.INDUCTIETECHNOLOGIEMinder energie en toch sneller.

Inductietechnologie stuurt de hitte rechtstreeks door naar de pan. Op die manier gaat minder dan 10% van de energie verloren aan de omgeving en wordt 90% van de energie gebruikt om te koken.GRILLMet deze functie kunt u voedsel grillen in functie van de dikte. De kookplaat stabiliseert de temperatuur en houdt deze constant tijdens het bakken.CHEF CONTROLChef Control is een innovatieve keukenhulp waarmee u kunt koken zonder dat u de temperatuur van de kookplaat hoeft aan te passen. Verplaats simpelweg de pan op de kookplaat en geniet van heerlijke maaltijden!ECO BOOSTERSlim besparen.

Met de functie 'Eco Booster' bespaart u tot wel 10% aan energie (vergeleken met de standaard booster). Eco Booster combineert het juiste vermogen, de juiste tijd en de juiste energie die nodig zijn om water te koken binnen 9 minuten en schakelt daarna automatisch terug naar een lager vermogen om het water op kooktemperatuur te houden.  


Algemeen
Breedte 86 cm
Nisbreedte 84,2 cm
Nisdiepte 49 cm
Type Inductie
Kookzones
Aantal zones 10
Met zonekoppeling
Variabele kookzones
  • €1.599,00
  • €1.009,99
  • Excl. BTW: €834,70
  • 2 jaar waarborg

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten bevat

Tags: SMP 9010 C/NE/IXL, , Whirlpool, Kookplaat, kookplaten

>
Loading...
Loading...