SMS88TI36E-Bosch-A+++ Printen 

PerfectDry Vaatwasser 60 cm serve@home Vrijstaand - Inox / InoxLook
  • Stil programma: bijzonder stille werking met een geluidsniveau van 42dB.

  • VarioFlexPro servies-korven & VarioLadePro: maximale verstelmogelijkheden op alle niveaus.AquaStopHet AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch.GlazenrekDeze unieke korf voor glazen met een lange steel is speciaal ontworpen voor Bosch-vaatwassers met een VarioFlex-, VarioFlex Plus- of VarioFlex Pro-korfsysteem. Hij houdt wijn- en champagneglazen met lange stelen stevig op hun plaats terwijl de machine ze grondig reinigt. De korf biedt plaats voor vier glazen met lange steel en kan eenvoudig in de onderkorf worden bevestigd. De kantelbare houders houden de glazen perfect op hun plaats terwijl het vernieuwde en verbeterde Glass 40°-programma ze perfect schoon maakt. De nieuwe GlassSecure-korf van Bosch – aanbevolen door SCHOTT ZWIESEL.Glass 40°-programmaHet nieuwe Glass 40°-programma maakt glazen, bijvoorbeeld uit hoogwaardig kristal, voorzichtig schoon en droog en geeft ze een stralende glans. Dit is mogelijk dankzij lagere temperaturen, aanpassing van de temperatuur van het spoelmiddel en een langere droogtijd. Glanzend schone glazen zonder droogvlekken: het bewijs voor een grondige, behoedzame reiniging.Zeoliet®-technologieDankzij de meervoudig bekroonde Zeoliet®-technologie kunt u nog meer water besparen met stralend schone droogresultaten. Bij het droogproces wordt zeer weinig energie verbruikt, waardoor u ook op dit punt veel bespaart: het laagste energieverbruik in de beste energie-efficiëntieklasse A+++, of zelfs 10% minder. Het geheim achter deze besparing is het natuurlijke mineraal Zeoliet. Het herstelt zichzelf na iedere wasbeurt, gaat net zo lang mee als de machine zelf en hoeft nooit vervangen te worden.AquaSensorDe AquaSensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten.


Voor u moet alles even onberispelijk werken als het eruitziet. Dat u dergelijke hoge eisen stelt, is in uw huis te zien – het is tot in het kleinste detail doordacht en hoogwaardig ingericht. Daarom overtuigen ook uw huishoudtoestellen met hun buitengewone kwaliteit en eersteklas design.

Vanaf nu biedt uw woning u geavanceerde nieuwe mogelijkheden – dankzij de Home Connect-functie. Bedien uw huishoudtoestellen moeiteloos op afstand, en houd te allen tijde een oogje in het zeil. U krijgt ook continu toegang tot alle digitale gebruiksaanwijzingen en tot handige tips die u het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken – met uiteraard perfecte resultaten.
Milieuvriendelijkheid
Afwasresultaat A
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus (eco) 0,73 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Jaarlijks energieverbruik 211 kWh
Jaarlijks waterverbruik 2100 L
Waterverbruik 7,5 L
Programma's
Aantal programma's 8
Eindsignaal programma
Halve belading
Uitgestelde start
Uitvoering & Design
Aantal bestekken 13
Afwerking Inox
Besteklade
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84,5 cm
Zelfreinigend filtersysteem
Veiligheid
Waterstop
  • €999,99
  • €779,99
  • Excl. BTW: €644,62
  • 2 jaar waarborg

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten bevat

Tags: SMS88TI36E, Serie 8, Bosch, Vaatwasser vrijstaand, Vaatwasmachines vrijstaand, Vrijstaande vaatwassers

>
Loading...
Loading...