SX678X26TE-Siemens Printen 

Promo

-33%
speedMatic vaatwasser uitgerust met innovatieve varioSpeed Plus, energieklasse A+++ -10 %, Zeolith-technologie, TFT-display en varioLade Pro.

Door de twee LEDs boven de deuropening baden de binnenruimte van uw wasmachine en uw vaat in koel blauw of wit licht. Het licht gaat automatisch aan als de deur geopend wordt en dooft weer als de deur dichtgaat.

Het innovatieve timeLight projecteert achtereenvolgens de resterende tijd in minuten, de programmastatus en zelfs eventuele foutmeldingen op uw keukenvloer. Absoluut niets staat u meer in de weg.

Als u op de varioSpeed Plus-knop drukt, wordt de afwastijd met 66% verkleind. De nieuwe verkorte tijd is meteen op het display te zien. Hierdoor is uw vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog.

Zeoliet is een mineraal dat vocht absorbeert en omzet in energie. Het veelzijdige materiaal zorgt er zo voor dat uw vaat sneller en energiezuiniger droogt.

Buitengewoon zuinig met water, slechts 7,5 liter per afwasbeurt.

Het aquaStop-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de machine.

Als u de autoProgramme-knop indrukt, controleert de aquaSensor het vuilheid van het water, bepaalt die hoeveel schoon water nodig is en kiest de afwastemperatuur.

De vaatwastabletten vallen dankzij doseer assistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.
Algemeen
Nisbreedte 59,8 cm
Nisdiepte 55 cm
Nishoogte (max) 86,5 cm
Type Volledig integreerbaar
Milieuvriendelijkheid
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 0,73 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Waterverbruik per cyclus 7,5 L
Programma's
Aantal afwasprogramma's 8
Eindsignaal programma
Uitgestelde start
Uitvoering & Design
Aantal bestekken 13
Besteklade
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Veiligheid
Waterstop
Aanbieding geldig tot en met: 30/09/2017
*** NIET CUMULEERBAAR MET ANDERE ACTIES ***
  • €1.249,99
  • €835,00
  • Excl. BTW: €690,08
  • 2 jaar waarborg
  • Gratis levering

Beschikbare opties:

Enkel gebruiken indien uw aanvraag 3 of meer inbouwapparaten van hetzelfde merk bevat

Tags: sx678x26te, siemens, vaatwasser inbouw

Loading...
Loading...